Main Page Sitemap

Most viewed

I crashed.) This week, Im biking SoFlo style: on the water.Floris Goesinnen also rode for Van Vliet.We bespreken alle vragen uitgebreid met u zodat u de beste keuze kunt maken!Het actuele aanbod vindt u hier op de site maar het kan zijn dat..
Read more
TIP: Biologische wilde spinazie verliest nauwelijks vocht tijdens het garen en dat is how can i make new friends een groot voordeel.Dat kan in blackberry scherm laten maken de reacties onderaan elk recept of op onze.Paprika gevuld met spinazie, gehakt en feta.Ingrediƫnten 4..
Read more
No payment information is required and your feedback is welcome.You are invited to a free, 30 day, full-service, no strings attached trial.At the end of the trial you can subscribe for.95/month or 39/year.All you need is an internet connection.Use it on any any..
Read more

Waaier van papier maken


Raamvlinder Materiaal: stiften en slaolie.
Als de eierdoos droog is kun je er oogjes en pootjes van chenilledraad aan maken.
Slak 2 Materiaal: gekleurd papier Klik op de werktekening om het omtrekvoorbeeld te bekijken.Je kunt ook wit papier nemen en daar zelf de hokjes in tekenen.Spin van een closetrolletje Materiaal: stukjes closetrollen, plakfiguren, zwart papier, strookjes papier, touw.Chinees van cirkels Materiaal: vouwcirkels, groot papier.Bij van een meloendoos Materiaal: meloendoos, chenilledraad, verf, wiebeloogjes, doorzichtig papier.Teken met wasco een koraalrif met vissen op papier.
Klik op de werktekening om het voorbeeld te bekijken.
Maak het lijf van de hond van een schuine vouw.
Plak een ronde koker van gekleurd papier.Knip de vleugeltjes uit doorzichtig papier en plak deze vast.Maak het lijf van grijs papier.Ga er daarna met een kwast met slaolie over heen.Klik op de werktekening 2a en 2b om de omtrekvoorbeelden te bekijken.Als de meloendoos droog is kun je er oogjes en pootjes van chenilledraad aan maken.


Recomended
Sitemap